Fieldmann FZF 2001-E
Elektrický vysavač listí - Fieldmann - elektrické - 2600 W - Vysávání - Foukání - 45 l Fieldmann el.zahradní vysavač FZF 2001-E Zahrada - to je místo pro relaxaci, pro setkávání s rodinou a přáteli, ale i místo, které vyžaduje naši péči. A právě na podzim, kdy... více »
od 990 Kč
- Pozitivní (21) |
- Kritické (9) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Lehký, ale asi na úkor pevnosti.
- Příjemny plynulí rozběh.
- Nízká cena.
- Fórový sběrný vak-nedosálo spodní očko na háček.
- Drcení zajišťuje pouze plastová nasávací turbínka.
- Málo pevný turbínový kryt.
Cena vůči parametrům-příjemná, ale po půl hodině provozu se s listím nasál kamínek, který prorazil bok vysavače, na což se nevstahuje záruka, takže jsem nezkoušel reklamovat ani špatně přišité spodní poutko (nedosáhlo na háček), což jsem vyřešil nastavením gumou. S rozbitým blokem si poradí zlaté české ručičky. Za tu cenu asi nemohu chtít víc. O týden později jsem na stejný vysavač natrefil v řetězci obchodů elektro ještě o 100Kč levněji než nejnižší cena na internetu. Kdybych si ho fyzicky prohlédl dříve asi bych sáhl po jiné značce.
- super cena v poměru s výkonem, poměrně kvalitní zpracování, velice dobře vysává, skvěle fouká, jednoduchá montáž a výměna vaku,
- musí se neustále držet spínač chodu, po chvíli bolí ruce, vak asi moc nevydrží, po prvním použití již je roztřepený
Za tu cenu super zboží, vysával i mokré listí, vůbec se neucpával ,naprostá spokojenost, vysával jsem listí z kačírku naprosto bez problémů, vysál pouze listí, při větším množství doporučuji nafoukat ze záhonů a okrasných ledvin na trávu, poté sebrat sekačkou, opravdu fouká super množství. Výborná investice za méně jak tisíc korun
- Zmenší objem listí a to lépe tleje v kompostu
- špatně vysává listí se stopkami,které je větší než vstupní otvor,ten se potom ucpává
Protože nevím kde v reálných podmínkách vyzkoušet obdobné výrobky, rozhodl jsem se investovat max.1000,-.Tento výrobek mě zlákal nízkou váhou.
Listí(vše bylo trochu vlhké) z ořechu moc neodfoukne a s problémy vysaje,z jabloně a hrušně už jde lépe a s listím z meruňky už si poradí skvěle.1.den jsem to chtěl vrátit.5.den kdy jsem objel všechny příbuzné už jsem se s tím naučil.
Na zip u vaku se musí opatrně,když se do něj při otvírání a zavírání dostanou vysáté kousky.
Největší klad je pro mě rozsekání listů, které poté nezabírají moc místa v kompostu.
Anonym
Přidáno: 8. listopadu 2011
- Sací síla,hmotnost
- Sběrný vak
Důvod koupě byl hezký vzhled,objem vaku a sací síla.Bohužel mě naprosto zklamal sběrný vak,po pár použití vypadá hůř jak cedník a navíc se mi dnes upně utrhlo zachycovací poutko.Takže opět příjde na řadu šicí stroj...
Jinak jsem docela spokojen,dobře saje,neucpává se,není moc těžký,jen škoda toho vaku
- Hezký vzhled.
- Výkon velmi dobrý vzhledem k ceně výrobku. Zatím jsem jej vyzkoušla na listech z ovocných stromů a odpadu z chvojek.
- Hlučnost není zase až tak hrozná. Měla jsem i hlučnější a dražší zahradní vysavač.
- Žádné.
Tento výrobek za velmi přijatelnou cenu splňuje
požadavky, které jsem od tohoto výrobku očekávala.
- Snadný úklid listí, hlavně v záhonech s kameny
- Nevýhodou je, pokud je deštivo, tak mokré listí se sbírá špatně
Produkt jsem zakoupila jako dárek, zatím jsem s ním nepracovala, ale za suchého počasí je to dobrý pomocník.Nutno listí uklízet průběžně, dokud je suché.
- odfukuje / vysává a drtí
- rozhodně cena
- špatně umístěná "spoušť" bez pojistky, při manipulaci ji pořád mačkáte.
Řídil jsem se recenzí ostatních, když jsem vybíral vysavač listí. Tento je opravdu vynikající, co se týče poměru cena / výkon. Neměl jsem možnost vyzkoušet jiné, ale tento stojí 1000 Kč a dělá to, co od vysavače chcete.
- vykon, cena a hlavne hmotnost
jsem vozickar, takze prednosti ktere jsem napsal jsou pro me idealni.I kdyz musim uznat, je to delo :D
Drive jsem s manzelkou kazdy den zametaly listi, ted nam to o dost usnadni praci a cas
Na voziku je vse komplikovanejsi, ale musim uznat, ze nam vysavac praci dost usnadnil.
Vysavac bych rozhodne doporucil kazdemu koho znam. A proc bych ho doporucil ? At to kazdy zkusi a pozna :)
Zobrazuji 1 - 30 ze 30 recenzí