Nejnovější recenze ze sekce Vysavače listí
Fukar a vysavač dohromady.
- Maká dobře
- spatně funkcná nabíječka , a mam s tim starosti já a ne dodavatel !!!
Vcelku ok , až na špatně fungující nabíječku a Já to musím řešit nějakou reklamací !!! Proč Já mám něco někam posílet , kdyby jsem to moho odvést do kameneho obchodu , kde na mě bude čekat funkční byl by jsem spokojenejší
Vyzkoušeno doma, venku né sněží
Zatím nebyl v delším provozu, ale jedna věc mě tedy naštvala: všude v popiskách produktu v eshopech se uvádí rychlost proudění vzduchu (foukání) 270 nebo přes 200km/h Přitom v průvodním manuálu je uvedeno 38m/s což je ca.137 km/h. Vidím v tom MKTG snahu o vylepšení produktu a tak trochu klamání spotřebitele. Pokud bude produkt sloužit dlouho a bezproblémů, pak na tenhle faul rád zapomenu! Ještě by mohl být vybaven lehkým prach.filtrem v oblasti nasávání vzduchu aby se časem turbína nezanesla možnými nečistotami.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy. Váš podnět prověříme přímo u výrobce a budeme Vás informovat.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Dobré zpracování
- Snadná montáž
- V akční nabídce super cena.
- Proti vysavači s kabelem na 240V je slabší,ale to jsem čekal.
Jsem spokojen.
- Dobrý výkon
Ještě jsem nepoužil.
Skvělí pomněr cena výkon
Zatím nevyzkoušené
Dobré
- Vše v pořádku
- Jedna sací trubka je pokroucená a nejde nasadit
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Velmi nás mrzí komplikace s produktem.
Váš podnět předáváme na reklamační oddělení, které Vás bude kontaktovat k dořešení situace.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
Makita DUB363PT2V 2x aku
Přidáno: 5. února 2024
(naposledy upraveno 5. února 2024)
Zakoupeno v Makitanaradi.cz
- Kvalita
- Výhodou je cena,výrobek odzkouše.
Fukar funguje jak má,výkon dostačující na mé potřeby kolem domu.Na suché listí super,hodně mokré moc nebere,což není účelem.Fouká dostatečně.Za tu cenu postačuje,když nevadí že je na kabel.
Zatim nevyzkouseno.
- LEHKY VÝKONÝ
OK
- Ještě jsme nevyzoušeli
- slušná cena
- žere to ukrutně baterky
- ovládání k v zteku
Hlavně je na prd ovládání. jedním tlačítkem spustit, pak se proklikat na požadovaný výkon. Když jste na velkém prostoru tak to až zas tak nevadí. Ale když potřebujete "uklízet" jednou rukou foukáte, druhou odklízíte věci před sebou tak je to k vzteku. Kdyby tam byl plynulý spínač jako na vrtačce TO BY BYLA PARÁDA.