Nejnovější recenze ze sekce Vysavače listí
som spokojný
- ok
- Jednoduše nastavíte, chodíte a sbíráte listí
- Není třeba moc tlačit. Zvládne to i malé dítě.
- Prostě sbírá listí :-)
- Hlučné převody v kolech (plastové zvuky)
- Listí vylétává nad a mimo koš
- Nevyčesává moc hluboko do trávníků (spíše po povrchu)
- Vpředu chybí nějaká krytka o které by se kartáče opřeli a mohli přesunout až do koše. Při vysokém nastavení jenom hrabou listí před sebe a ne do koše
- Mohl by být lepší návod na montáž
- Některé plasty nevydrží ani první montáž (třeba vzpěra koše praskla hned při sestavování)
- S menšími lístky má trochu problém (mám akát a tyhle mu vyloženě nesedí)
I přes mnoho nevýhod co jsem napsal, jsem rád, že ho mám. Při častém hrabání zahrady větší než 300m2 byste si odrovnali ruce (já se snažil hrabat každý druhý den abych měl pěkně čistou zahradu). S tímto sběračem je to téměř zábava, procházet se po pozemku a přitom hrabat listí. Myslím, že po pár drobných vylepšeních (které zvládne každý zdatnější kutil) to bude parádní hračka.
Vše ok
- Baterie
- Nevím
Zatím vyzkoušeno 2x, oproti starému foukači a vysavači výrazně lehčí a ergonomičtější.
Sací výkon vcelku dobrý
- zbírá to dobře
- je to vhodné pouze na rovné povrchy
- při nerovném povrchu,jakmile je kolečko nad zemí ,vysávaní se vypne,má to na zadních kolečkách spínač
- Zatím jej mám krátce, ale jsem s ním velmi spokojen.
- Nic.
- silný sací výkon
- neodpovídá popisu v e-shopu
skutečné využití výrobku a jeho technický popis naodpovídá popisu v E-shopu.
-"Vysavač listí je praktický pomocník, který se postará o pořádek v okolí domu a na zahradě. Snadno ho nastavíte na úklid zpevněné či nezpevněné plochy. Hravě s ním pak uklidíte listí a drobné nečistoty ze zámkové dlažby, terasy, chodníku nebo spadané listí na zahradě z rovného a zpevněného trávníku. Zapomeňte na koště a hrábě, ušetřete si čas a práci vysavačem! Sací hubice je opatřena pojezdovým válcem, což zajistí optimální výšku nad povrchem za všech okolností. Zadní hrana sací hubice je osazena pevným kartáčem"-
Nemá ani válec a ani kartáč, přední kolečka jsou malá a třeba na zatravňovačích se nedají použít, zapadají do otvoru , na dlážděném chodníku z klasické kamenné dlažby nerovnosti vypínají bezpečnostní spinač.
Bavit se o trávníku a nezpevněné ploše je ztráta času.
Stroj lze použít pouze na terasách a rovných chodnících ze zámkové dlažby.
Nevýhoda se netýká produktu samotného , nicméně jsem poněkud překvapen tím, že jsem objednal zboží s dodávkou do ALZA - BOXu Zdiby (u rybníka) ... a nakonec jsem (po 3 dnech prodlevy se spárováním platby) zboží vyzvedával v ALZA hale č. 4 v Klecanech.
- Velký výkon, vúbec se neucpává
- Velmi citlivý bezpečnostní spínač na hřídelce pojezdových kol, na trochu nerovném povrchu se stále vypíná. Rukojeť je plastová a obávám se, že dlouho nevydrží.
- vykon
- vydrz
Chce to 6ah a pak je to na cca 15-20m, s 5ah, tak na 10m, ale pokud mate baterii dost, tak to neni problem. Je to na druhou stranu vykonne, tak i prace je docela rychla.
PARKSIDE PLSA 40-Li C2 2x 4 Ah
Přidáno: 13. listopadu 2023
(naposledy upraveno 14. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Krátce jsem vyzkoušel pouze fukar na listí a musím přiznat, že ĵsem byl zklamaný. Listí z ořechu raději po staru sklidím pomocí hrábí. Možná, že ještě letos vyzkouším vysávání, ale překvapený nejspíš nebudu.
- Vvysoký sací i foukací výkon
- Kovová vrtulka
- oddělené trubice pro sání a výfuk, nejsou nasazené obě současně jako na jiných modelech, proto je i částečně nižší váha
- Objemný vak na vysáté listí
Pro uvolnění trubic a vaku je třeba nástroj, který nebyl v dodávce.
Objemný vak zavěšený na saci trubku je po zaplnění dost těžký, tak je vhodněší jej zavěsit na popruh přes rameno, popruh nebyl v dodávce.
Špatný sběr mokrého listí, které je delší dobu shrabané na hromadě. Prostor vrtulky se velmi rychle zaplní a ucpe vzniklou blátivou kaší a tak je nutné časteji tento prostor a vrtulku čistit.
Produkt je zadarmo drahý.Slabý výkon.
Konečně funkční vysavač. Bere i mokré listí a piliny. Regulace má smysl při přechodech mezi betonem a trávníkem. Za mě jediný opravdu funkční vysavač. Na dva 4Ah akumulátory jede na max cca půlhodinu. Turbo jsem zatím nepotřeboval. Za mě super.
ok
PARKSIDE PKM 103 A1
Přidáno: 12. listopadu 2023
(naposledy upraveno 12. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Lehké složení..
Prostě funguje..
Obdržel jsem nekompletní produkt.
- jednoduchý na obsluhu
- silný motor
- zvládne i vlhké listí
- lehoučký a příjemný do ruky
- teleskopický tubus, takže po složení velmi skladný
- zvládne jak foukání, tak vysávání
- má nastavitelné madlo
- Otáčky motoru se přidávají plynule
Do současné doby jsem měl 15 let starý vysavač na listí. Měl dvojnásobnou hmotnost. Tento mě velice mile překvapil.