Nejnovější recenze ze sekce Vysavače listí
zatím nepoužito
- Dobry pomer cena - vykon
- Nekvalitni plastova packa na prepinani poloh, ktera se na predeslem stejnem produktu zlomila po necelych dvou letech pouzivani a bez ni vysavac listi nefungoval, tak jsme museli koupit novy.
- Praktický pomocník na každou zahradu. Elegantní design, lehký a výkonný
Výkon dle očekávání. Lehký a pohodlný do ruky. Při max. výkonu trochu hlučný.
- Poměrně lehké
- silný výkon
- nízká hmotnost
- Lehký do ruky
- Dobře seřízený motor,startuje na zatáhnutí
- Perfektně plní vak,až do úplného zaplňení
- Horší první start
- Při vysypávání vaku,nelze vak oddělit od motoru, nutné vysypávat i s připojeným motorem-obtížnější na manipulaci
- Plastové trubky jdou nasazovat opravdu na těsno,vyvinutí dosti velké síly
- Při plném vaku těžké na rameno
- Popruh na rameno,by mohl mít polstrování,při nasazení přetočeného tlačí do ramene-hlídat,aby byl rovně
Nečekal jsem zázraky,koupil jsem spíše pro zvědavost jak to bude fungovat.Velice milé překvapen funkcí vysavače,což byl i důvod zakoupení.Vysávám drobné větve a listí od živého plotu složeného z thůjí,habru a turkmenikánského břesku.Vysává i větvičky do průměru cca 7 mm,občas záleží v jaké poloze se dostane do drtiče.Chce to vysávat pomalu,po částech,jinak dojde k ucpání.Při mírném ucpání stačí znovu nastartovat a v pohodě se rozběhne,jinak rozdělat vstupní trubku a vyčistit drtič.Měl jsem obavu z nasátí kamínků,ale buď zastanou na zemi nebo je drtič vyhodí vstupní trubkou ven(zajímavě konstrukčně řešeno).Ve funkci foukače pouze startováno,ale neviděl bych v tom problém, silný tlak vzduchu.
Vysavač mi přišel poškozen-prasklý ochranný kryt -vyměněn v rámci reklamace.
Úpně první start trval cca 2 minuty-moc se motoru nechtělo naskočit,poté na první zatáhnutí,startují aniž bych sundával vak z ramene.Nebyl jsem si jist seřízením motoru od oka z výroby,ale zde by se mohli jiní výrobci učit.Bezproblémové startování i volnoběh jak při studeném tak zahřátém motoru.Jenom nevím zda je nějaká vada na cestě,ale při ubírání plyny, dochází k němu pozvolněji než jsem zvyklý u m.pily nebo vyžínače.
Při plném vaku se docela pronese na rameni,docela těžké,ale z váhy motoru ruce nebolí,váha v pohodě při delší práci.Škoda,že na ramenním popruhu chybí polstr, popruh není moc široký a když si člověk nepohlídá,aby nebyl překroucený, nepříjemně tlačí do ramene.
Časem se ukáže ale poměr míchání směsi 1:25 se mi zdá moc,aby nedocházelo k častému zanešení svíčky.Doporučuji míchat s opravdu kvalitním olejem pro vysokoobrátkové motory.
Až na pár nedostatku,některé asi jdou odstranit,jsem s přístrojem velice spokojen a určitě nelituji koupě.Opravdu za slušné peníze,funkční stroj.
Všechno probehlo super á hlávne richle doručeni!!!!
Super
- Při práci využívám fukar s turbo, rychlejší úklid. Zatím jen listí, které musí být suché. Pro zahradu s ovocnými stromy, je určitě velkým pomocníkem. Už přemýšlím, a vím že bude sloužit a pomáhat i v jiných situacích kolem domu a zahrady.
vše ok
- Lehký a výkonný
- Zatím žádná nezjištěná
Fouká i vysává a drtí, což je to, co má dělat.
- Kvalita a cena
není
- Jsem s výrobkem spokojená
Stiga VS 100e Kit
Přidáno: 1. srpna 2024
(naposledy upraveno 1. srpna 2024)
Zakoupeno v ELVIN PRODEJ s.r.o.
- Nutné i při foukání nasazený sběrný vak kvůli el. čidlu pro zapnutí
- S pruduktem jsem spokojen
Vynikající
Různorodé využití - zahrada, auto, domácnost, dílna ...
Lehký a výkonný
- Výkon, ovladatelnost a snadná manipulace, nižší váha.
Jestli potřebujete jen silné foukání, tak je to perfektní mašinka. Ještě se těším na zimu, jak mi pomůže se sněhem.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »