Nejnovější recenze ze sekce Vysavače listí
Pecka
Lehký, dobrý výkon.
Super obchod
- S 8a aku vydrží pracovat dlouho
- Napravém rameni dochází k ucpání sáni
- Ca dobrou cenu
Překvapivě výkonný fukar. Nutno nosit na lrvém rameni, jinak často při chůzi dochází k ucpáni sání.
- Doplnil bych jednu užší trysku pro přesnější zaměření proudu vzduchu.
Jinak perfekt
Malý kocourek za vynikající cenu + nabíječka a baterka
zdarma,ale velké divadlo! Fukar je schopný odfouknout
i kamínky . Nastavení síly foukání,lehký do ruky,zbytky posekané trávy z chodníku odfoukne s lehkostí.
Doporučuji produkt
- bez šňůry
- mám celou sadu nástrojů Parkside, používám stejné baterie
- těžší, než jsem očekával, únava při delší práci
doporučuji, zvláště pokud už nějaké přístroje či stroje na tento typ baterií používáte
- bez elektrické šňůry
- vysává i fouká
- na 2ks baterie
- o něco těžší než elektrický
Do terasovitého terénu skvělý pomocník (nemusíme tahat elektrickou šňůru), nicméně funguje jen na dvě baterie, naštěstí pokud máte více věcí od Parkside, tak se dají baterie vzájemně prohazovat...
- výborný
- Supery výkon, dobré zpracování a mobilní :)
- Best produkt , žaludy lítají jako z Rumcajsovi bambitky :).
...bezvadný pracant
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš Bosch Universal GardenTidy 2300 líbí a že jste s ním spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Pro neprofesionální použití vynikající
Jsem spokojená, snadno se s fukarem manipuluje a dobře odfoukne suché listí a smetí. Na vlhké v trávníku to chce silnější.
Dle očekávání.
- Splňuje očekávání
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s výrobkem Bosch GBL 18 V-120 Professional spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- funguje dobře
Zkoušel jsem ho zatím na prázdno a myslím, že budu spokojen.
- výkonný
- dobrý nápad s vakem na záda
- trochu hlučnější
Ještě nebylo zboží prakticky vyzkoušeno v terénu. V garáži na podlaze vše fungovalo v pořádku.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »