Nejnovější recenze ze sekce Vysavače listí
U výrobku chybí manual.
- lehký
- funguje dobře
- je s ním příjemná práce
- dobré řešení, kde ani navíj. kabel nedosáhne
- mile překvapen, splnil očekávání i za tuto cenu
Vzadu vsadu, kde je i dlážděná příjezdová cesta, nedosáhnu už ani navijákem. Tohle je dobré řešení. Jelikož už od Fieldm. mám nabíječku, tak jsem do toho šel i když mi to v obchodě na první pohled připadlo jako dětská hračka, byl jsem mile překvapen. Nač jsem ho potřeboval, tak slouží perfektně.
- lehký
- silné sání
- dobré zpracování
vysavač je lehký, takže to zvládne i syn a může mi pomáhat na zahradě. vysávali jsme na podzim, když bylo hezky a nebyl problém. pod jabloněma bylo rychle čisto. za mě skvělý pomocník na naší zahradu a děcka s tím baví dělat, nemusí to hrabat.
ještě jsem nevyzkoušel
- Je to můj první fukar a vysavač, ale pocitově funguje dobře
Po zakoupeni foukal jen necelych 15 minut (na prvni stupen), pak se zarizeni odporoucelo a prestalo fungovat.
Pravdepodobne se tyka jen tohoto konkretniho kusu, zkusim si vyrobek nechat vymenit a dam mu jeste sanci ;-)
- Za tu cenu není co řešit, je super. Fouká-vysává-drtí. Dobrý pomocník.
zatim je na hodnoceni brzy,ale určitě bude dobře sloužit.
- Prostě ECHO
- výkon
- drcení
- mechanismus uchycení pytle
- krátký popruh přes rameno pro vyšší lidi
Čekal jsem trochu vyšší výkon, ale za tu cenu to absolutně odpovídá. Na menší zahradu a méně listí je to parádní. Na dlouhé listy třeba od ořešáku už je to slabší, ale stejně to zvládá, jen to trvá déle. Na mě krátký popruh přes rameno, nemohu ho přehodit přes hlavu a nešťastně vymyšlený mechanismus pro uchycení pytle. I přes tyto nedostatky mohu doporučit
Výrobek splňuje všechny požadavky, které jsem od něj očekával. Zahrada uklizena.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš elektrický zahradní vysavač/fuka líbí a že Vám naše výrobky usnadňují práci.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
zatím jsem nepoužíval
- silný a výkonný
- fouká, drtí a vysává 3 v 1
- sběrný vak 45l
- nastavitelný popruh je součástí balení
- naprosto spolehlivý
- bezkonkurenční cena
- není co
Ačkoliv na první pohled nevypadá má opravdu silný výkon. Zatím jsem neměl jediný problém. Šlape jak hodinky. Na zahradě je to dobrý pomocník. Soused má jinou značku a zpracovaním a materiálem je skoro totožný. Rozčiloval se že je to krám a že ho bude reklamovat. Na otázku, jestli si myslí, že je dobré vysávat promáčené listí, mi jen odsekl, že to nikde nepíšou....nebudu dál komentovat. A cenově? Udělal jsem rozhodně dobrou koupi. Doporučím každému.
- je opatřen regulátorem výkonu
- malá hmotnost 2kg
- příjemná ergonomic. a měkčená rukojeť
- dobré vyvážení dělá komfort při práci
- žádné tahání kabelu
- nejlépe nabíjet rovnou na 4 Ah Li-ion
- žádné
Pro nabíjení je lepší používat rovnou 4 Ah akumulátor s větší kapacitou. Vydrží vyšší otáčky a mnohem delší dobu . Dobře se mi s ním pracuje. Je pěkně zpracovaná rukojeť a také dobré vyvážení.Měli jsme benzínový, ale potřebovala jej dcera, tak ho dostala jako dárek. Fukar vybíral mi ho manžel, kvůli mým slabším rukám a povedlo se mu vybrat dobrře. Jsme s ním velice spokojeni. K čemu je vyroben a co slibuje je přené. Samozřejmě doporučujeme.
Stihl BGE 81
Přidáno: 6. března 2023
(naposledy upraveno 6. března 2023)
Zakoupeno v SKH Sebranice s.r.o
Výkonný el. foukač
+ cena/výkon
- V režimu turbo vysává velice dobře.
Jsem spokojen
Super
- ergonomicky řešený a vyvážený stroj s malou hmotností ale překvapivě vysokým výkonem
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »